perjantai 16. kesäkuuta 2017

Blogi 6-vuotta + arvontaBlogi täyttää tänä vuonna 6-vuotta, itseasiassa täytti jo tuossa keväällä! Aika menee siivillä ja tuntuu että blogin aloittamisesta ja silloisesta elämäntilanteesta on jo pieni ikuisuus. Kirjoittaja ja blogi ovat kasvaneet ja kehittyneet vuosien mittaan, ulosanti on parantunut, kuvien ja tekstin hallinta selkeämpää sekä postaukset ovat laaja-alaisempia. Koirakin on kerinnyt vaihtua. Blogi on pysynyt kohtuullisen aktiivisena koko tämän ajan ja vaikka tuntuu että blogien aikakausi saattaa olla pikkuhiljaa hiipumassa niin aion itse pitää tätä pienoisena päiväkirjana siitä huolimatta.

(c) Elli-Noora K.

6-v synttäreiden kunniaksi järjestän arvonnan jonka päävoittona on  muotokuva* koirastasi. Osallistuaksesi sinun tulee olla lukija. Heitä sähköpostiosoitetta kommentteihin ja ettei tämä olisi pelkkä tylsä arvonta niin kertokaahan samalla ajatuksia lyhytkarvaisesta hollanninpaimenkoirasta?

Arvonta päättyy 10.7 ja voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse.

*Taiteilijana on Elli-Noora K


34 kommenttia:

 1. Vau! Niin mukana! jey@wippies.fi. Holskuista en oikein muuta osaa sanoa muuta kuin, että Louhiiii <3

  VastaaPoista
 2. Upea muotokuva! Mukana ollaan! fabxxjo at yahoo.com Holkuista ei mitäänlaista käsitystä ennen tätä blogia, hieno ja monipuolinen harrastuskoira :)

  VastaaPoista
 3. Satu_vallenius at luukku.com

  Kyllä nää holskut on vieny mielen ja sydämen.
  Tulta ja tappuraa kentällä, humoristisia olentoja jotka kuitenkin kotioloissa huomaamaton.
  Viihtyy myös yksikseen, ei joka ihmisen koira eikä kuulukaan olla. ��

  VastaaPoista
 4. Mukana tietenki! Lyhytkarvainen holsku oli pitkään omalla toivelistalla tukevaksi koiraksi mutta se kariutui hieman liian ison koon vuoksi. Upea koirarotu, hieno työmotivaatio ja upea ulkonäkö ☺laura.vaaraniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Herranjestas, tulevaksi siis 😂

  VastaaPoista
 6. munkoirablogi@gmail.com

  Mukana arvonnassa, sairaan magee kuva ja kelpais kyllä omasta snaapielistakin tuommoinen. :D

  Lk holskusta ajatuksia... Passeli harrastuskoira lajiin kuin lajiin. Vissiin ihan sopiva koira vasta-alkajallekin, jos vaan on kiinnostusta ja halua panostaa kouluttamiseen sekä tahtoa harrastaa jotain hieman tavoitteellisemmin. :)

  VastaaPoista
 7. ssoonja@hotmail.com

  Mukana arvonnassa!

  Holskuista mulla ei ole kauheesti omakohtaisia kokemuksia eikä tuttavapiirissä kenelläkään ole holskua ja somessakin on tullut seurattua holskupiireistä vaan teitä, mutta videot ja kuvat mitä olen nähnyt lk holsuista niin wau! Ylvään näköisiä työhaluisia koiria, ja tuntuu varsinkin pk-lajeihin sopivalta koiralta.

  VastaaPoista
 8. Soippa91@gmail.com
  Ja tosiaan tuntuu yks jos toinenkin blogi hiljentyneen (kuten omakin) mutta toivottavasti edes silloin tällöin tulisi postauksia seurattaviin blogeihin :)

  Holskuista ei kokemusta oikein ole. Upean näköisiä koiria ja varmasti useampikin erinomaisia työkoiria lajiin kuin lajiin :)

  VastaaPoista
 9. Mukana, tää ois ihana ylläri miehelle. Holskuista en osaa sanoa. Upealta rodulta vaikuttaa.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa!

  Lyhytkarvaiseen holskuun olen tutustunut teidän kautta. Pieni riiviö Louhi oli jo niin pätevä pikkupentuna samoissa purutreeneissä ;)

  Teitä on kiva seurata!
  essi.perttula@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukanaaa :)

  Holskuille kun antaa pikkurillin, ne vie koko käden... Rakastan rotua <3 upeaa että rodusta löytyy niin laaja kirjo "mistä valita", itse haluan toki että holsku tulee aina pysymään työkoirana.

  janita.riekki at gmail dot com

  VastaaPoista
 12. Niin varmana messissä! S-postini: eveliina.piispanen@gmail.com.

  Lyhytkarvaisen hollanninpaimenkoiran rakenteesta tulee ensimmäisenä mieleen sana kestävyys. Liiankin luotettava, energinen, suojeleva, väsymätön ja koira, jonka kanssa on ihana tehdä töitä.

  Turkki on säänkestävä ja kulkee mukana aina hakutreeneistä agilitykentille ja miksei myös rannalle ja sieltä taas TOKO treeneihin.

  Ja vaikka ei onnistuisi, siltikin omistajalla on aina hymy suussa :)

  Tällainen mielikuva mulle on jäänyt mieleen ilman omaa rotukohtaista kokemusta.

  VastaaPoista
 13. Mukana.
  Olen ymmärtänyt, että holskut tarvitsevat aktiivisen elämän, jotta niiden rodunmukainen tarkoitus täyttyy. Yhtään holskua tai omistajaa en hlökohtaisesti tunne.

  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 14. Meillä on vilkas ja pomottava kultainennoutaja ja koirapuistossa ollaan törmäilty useasti hollanninpaimenkoiriin, jotka tulevat hyvin toimeen meidän kultsun kanssa ja tykkäävät juosta keskenään.
  Lukijana mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Lasketaanko Bloglovinin kautta seuraileva aktiivilukija? Yritän vielä liittyä tänne virallisestikin lukijaksi, oon teidän blogia jo parisen vuotta kuitenkin seurannut aktiivisesti, mutta tosiaan tuolta Bloglovinin kautta!

  Mulla ei itsellä juurikaan ole henkilökohtaista kokemusta holskuista, mitä nyt oon sut kerran bongannut Seinäjoella tokokokeesta! :D
  Lk-holsku oli mulla vahvana rotuvaihtoehtona kun etsin harrastuskoiraa kunnon harrastamiseen ja muutamia pentueitakin katsoin sillä silmällä. Ihailen suunnattomasti lk-holskun työmoottoria ja niiden asennetta tehdä hommia, sekä tietysti niiden monipuolisuutta. Loppujen lopuksi mulle sitten tuli sekalinjainen groenendael, mutta seuraavaa koiraa on jo mietitty, vaikkei sen aika vielä pariin vuoteen olekaan ja valinta tulee varmaan olemaan vaikea malinoisin ja lk-holskun välillä!

  emiliasusanna99@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasketaan! :) Hahahah, hauskaa! Jos kyse on Seinäjoen kokeesta niin siellä emme varmaan antaneet mitenkään tasokasta kuvaa toko osaamisesta :D Kiitos osallistumisesta!

   Poista
 16. viivi.kautto@gmail.com

  Katotaan kerkesinkö

  Ajatuksia lk-holskusta. Työkoira. Itse haaveilin pk-holskusta mutta päädyin lopulta belgiin koska yhdistelmään osui paremmin kemiat.

  Näyttävä koira jolla hieno työmotivaatio ja ymmärtääkseni suhteellisen terve.

  VastaaPoista
 17. Puhelin ei suostunu kirjaamaan mua sisään google-tilille, mutta luen nimellä Mira :D
  Holskuihin en sen enempää oo perehtyny, mutta Louhi on ihana <3 omistaa hyvän työmoottorin, aina innolla tekemässä, rauhoittuu tarvittaessa jne. Sillä on palikat kohdallaan.
  T: Mira M. (Frini, Viva & Heta)
  miraliisa90@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Mukana arvonnassa :)! Holskuja en ole paljoa livenä nähnyt, mutta blogeja seuraamalla ja videoita katsellessa rotuun on hieman tutustunut. Hieno työkoirarotu, joka on varmasti omimillaan aktiivisessa harrastamisessa. Louhi vaikuttaa todella kivalta ja monipuoliselta koiralta.
  aada.lampinen@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Ah, brindleväriset koirat ovat parhautta! Väritys on mun mielestä yksi parhaimmista koirien väreistä.
  Holskusta mulla ei ole mitään kokemusta, en ole koskaan nähnyt sellaista (onhan niitä suhteellisen vähän). Itse tykkään ehkä enemmän pitkäkarvaisesta holskusta, mutta sitten belgeissä se menee toisin päin (ovathan rodut ulkonäöllisesti melko samanlaisia, mun silmiin ainakin). Rotu on kuitenkin sellainen, jota en tule koskaan omistamaan syistä kuin toisista, ja yksi on vain se ettei ole mielenkiintoa rotua kohtaan.

  pasanenjessica@gmail.com

  VastaaPoista